Over ons

Ontmoet het team van SB Sport

Over Silvia Bos

“Sport- en beweegprofessional, verenigingen- fluisteraar, mentaal begeleider en positiviteitscoach.

Naast het opleiden en coachen van trainers, heb ik ook ondersteunend materiaal gemaakt voor trainers en coaches. Deze zijn te koop via de webshop. Zo is er bv een leuke, handige waaier met didactische tips voor de (startende) trainers en coaches. En een beweegkaartenbox met 199 verschillende generieke beweegvormen aan de hand van 11 verschillende basis vormen van bewegen.”

Over Inge Roquas

“Vanaf mijn jeugd heeft sport altijd een belangrijke rol gespeeld. Naast het volgen van de modeacademie heb ik mijn opleiding Gymnastiek N3 en Turnen N4 bij de KNGU, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, afgerond. Vooral het geven van lessen gaf veel voldoening. Het was ook geen moeilijke keuze om daar uiteindelijk mee verder te gaan.

Vanuit mijn eigen bedrijf I-SportsToMove ben ik actief voor een brede groep binnen het bewegingsonderwijs. In verenigingsverband geef ik recreatieve turnlessen. Tevens verzorg ik opleidingen en bijscholingen.

Daarnaast ben ik zelf graag in beweging. Na jaren te hebben getennist en groepslessen op de sportschool te hebben gedaan, volg ik op dit moment verschillende yogalessen zoals: Vinyasa Flow, Yoga &Kracht en Critical Alignment. Verder vind ik het heerlijk om te lopen en te skiën in de bergen, maar ook loop ik graag in de duinen en op het strand.

Veel energie haal ik uit het geven van Ouder & Kindgym en het ontwikkelen van lesideeën met betrekking tot het jonge kind.

Mijn doel is om iedereen verantwoord te laten bewegen op hun eigen niveau. Verder is het fijn om mensen te kunnen motiveren en mijn passie voor bewegen te kunnen delen.

Het begint allemaal bij de allerkleinsten: samen ontdekken, zelfvertrouwen krijgen en vooral VEEL (beweeg)PLEZIER hebben.”

Over Liecke Blom

“Van jongs af aan ben ik altijd al gefascineerd door sporten en de sportende mens. Dit uitte zich in vele uren op een ijsbaan doorbrengen en uren op mijn racefiets te rijden. Naast het zelf jaren lang veel trainen, heb ik door wat blessures een nieuw missie gevonden rond het sporten. Ik heb jaren training geven op verschillende niveaus binnen het schaatsen, zowel de altijd enthousiaste jeugd als een groep toptalenten (subtop Nederland). Hoe meer tijd ik eraan besteedde hoe meer de vraag ontstond hoe ik nu beter kon worden door te trainen, hoe werkt dat, hoe werkt een spier nu eigenlijk?

De vragen bleven hangen dus een opleiding tot fysiotherapeut kon niet uitblijven, maar het bleef knagen naar meer inzicht in sporten. Dus ik ben in 2005 afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut. Zo ben ik al jaren werkzaam als fysio en zijn vele sporten de revue gepasseerd. Door steeds beter te begrijpen hoe een lichaam werkt kan ik, ongeacht de sport, mensen helpen om het plezier in sporten behouden of terug te vinden ondanks die vervelende blessure of noodzakelijk revalidatie.”

Partners

Neem contact op

Stuur mij een bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.    Chatten
    1
    Waar kan ik je mee helpen?
    Waar kan ik je vandaag mee helpen?